Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Νοσοκομείο Αγ Νικολάου Συνέλευση του Συλλόγου για την επίσχεση εργασίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Μετά από απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης και με δεδομένο ότι δεν υπήρχαν νεότερα σχετικά με την πληρωμή των δεδουλευμένων, ξεκινήσαμε επίσχεση εργασίας τη Δευτέρα 13/2/12 με αποτέλεσμα να το Νοσοκομείο να λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και να μη γίνονται προγραμματισμένες εξετάσεις και τακτικά χειρουργεία

Το Σάββατο 11/2/12 ενημερωθήκαμε ότι την Πέμπτη 9/2/12 υπογράφηκε από το Υπουργείο Υγείας απόφαση κατανομής κονδυλίων για πρόσθετες αμοιβές και στο Νοσοκομείο μας αντιστοιχούν 36.800 ευρώ.
Θα διερευνήσουμε ως σύλλογος σε ποια φάση βρίσκεται αυτή η χρηματοδότηση και για αμοιβή ποιων μηνών αντιστοιχούν αυτά τα χρήματα και θα τα συζητήσουμε σε νέα Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 14/2/12 και ώρα 1.00 μ.μ. στην αίθουσα του 1ου ορόφου για να εξετέσουμε  το θέμα της συνέχισης ή όχι της επίσχεσης εργασίας.
Στη συνέλευση της Τρίτης εκτός από το θέμα των οφειλόμενων και της επίσχεσης εργασίας, θα συζητήσουμε και τους τρόπους συνέχισης του αγώνα για την ανατροπή τους ενιαίου φτωχολόγιου- μισθολόγιου  και της κυβερνητικής πολιτικής που μας εξαθλιώνει συνεχώς.
Η συμμετοχή  όλων κρίνεται απαραίτητη.
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος            ο Γ. Γραμματέας
Γ. Μανουσάκης            Δ. Χαλκιαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας σεβόμενοι τον εαυτό σας και τους άλλους.