Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Εκδόθηκε η απόφαση για το ανθυγιεινό επίδομα

Εκδόθηκε με ημερομηνία 24-2-2012 η υπουργική απόφαση για το ανθυγιεινό επίδομα. Η καταβοβλή του επιδόματος με βάση την απόφαση θα ξεκινήσει από την 1-5-2012.
Στην κατηγορία Α δηλαδή με επίδομα 150 € από το χώρο των Νοσοκομείων κα της Πρόνοιας συμπεριλαμβάονται οι ειδικότητες:
α) Το προσωπικό νοσηλευτικής υπηρεσίας, εργαστηρίων και καθαριότητας, οι απασχολούμενοι αποκλειστικά σε ακτινολογικούς θαλάμους και εμφανίσεις, οι οδηγοί και βοηθοί ασθενοφόρων − διασώστες και οι συντηρητές πειραματόζωων των Νοσοκομείων, των Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας της Χώρας, του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), των Κέντρων Υγείας, των Κέντρων Ψυχικής Υγείας, των Ν.Π.Δ.Δ. του Τομέα Πρόνοιας και των Αγροτικών Ιατρείων τα οποία υπάγονται στα Δημόσια Νοσοκομεία. Οι Θαλαμηπόλοι Ψυχιατρικών Νοσοκομείων και Κλινικών.
Στην κατηγορία Β δηλαδή με επίδομα 70 € από το χώρο των Νοσοκομείων και της Πρόνοιας συμπεριλαμβάονται οι ειδικότητες:

α) Το τεχνικό προσωπικό και το προσωπικό που εργάζεται στην εστίαση και στον ιματισμό των Νοσοκομείων, των Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας της Χώρας, του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), των Κέντρων Υγείας, των Κέντρων Ψυχικής Υγείας, των Ν.Π.Δ.Δ. του Τομέα Πρόνοιας και των Αγροτικών Ιατρείων τα οποία υπάγονται στα Δημόσια Νοσοκομεία.
Ανεξάρτητα από τις επισημάνσεις που έχουμε κάνει για το χρόνο καταβολής, το ύψος του επιδόματος, τον αποκλεισμό κλάδων, ιδιαίτερα όμως για την άρνηση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε επέκταση των ΒΑΕ η απόφαση αυτή αποτελεί σε συνθήκες κρίσης και περικοπών μια μικρή οικονομική ''ένεση'' στα ήδη πετσοκομένα εισοδήματα.
Η απόφαση δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα τηςΚυβέρνήσεως.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ
 http://ygeionomikoi.gr/images/stories/fies2012/anth240212.pdf


Από ygeionomikoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας σεβόμενοι τον εαυτό σας και τους άλλους.