Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Η Ε.Γ. ΤΟΥ Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ν. Κιλκίς, στηρίζει τους εργαζόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Η Ε.Γ. ΤΟΥ Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ν. Κιλκίς,  στηρίζει και συμπαρίσταται  στις κινητοποιήσεις τους, τους εργαζόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Από τη Δευτέρα 20/02/2012,κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Γενικής Συνέλευσης, προχώρησαν  σε επίσχεση εργασίας για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους,(νυχτερινά, απογευματινά, αργίες) από το Σεπτέμβρη του 2011  και καταλήψεις στη γραμματεία των εξωτερικών ιατρείων για τη δωρεάν είσοδο των πολιτών και το Γραφείο Διοίκησης.

Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, είναι απόλυτα σύμφωνο με το πλαίσιο αιτημάτων  και μαζί με το Σωματείο των εργαζομένων, συντεταγμένα θα διεκδικήσουν  την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων.

Καλούμε τους συμπολίτες μας, να σταθούν στο πλευρό μας και να συμπαραταχθούν μαζί μας,  συμμετέχοντας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς το Δημαρχείο ,την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στις 5:30 μ.μ. στην πύλη του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ(χωρίς καμιά διάθεση επίκρισης για την απόφαση του Διευθυντή)  χαιρετίζει   το πάθος και τη θέληση των 68 αποβληθέντων μαθητών του 2ου Λυκείου Κιλκίς,  να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους για καθαρό φυσικό περιβάλλον,  συμμετέχοντας στην πορεία-συλλαλητήριο κατά των μεταλλείων στην πόλη μας..

                     Για  την  Ε.  Γ.


       Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


       Ταταρίδης Δημήτριος        
                           Γάγος Ιωάννης
kilkis-press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας σεβόμενοι τον εαυτό σας και τους άλλους.