Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ξεκινά το "ψαλίδι" στις δαπάνες ο Λοβέρδος

Με ένα πρόγραμμα περικοπών 100 ημερών θα συνεχίσει την πορεία του στο υπουργείο Υγείας ο Ανδρέας Λοβέρδος με νέο υφυπουργό τον κ.Δ.Βαρτζόπουλο της ΝΔ.
Ξεκινά άμεσα το πρόγραμμα περιστολής στο ΕΣΥ ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης.
Η μεταβατική κυβέρνηση περιλαμβάνει το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου στο ίδιο πόστο. Μαζί του θα είναι οι υφυπουργοί Μιχάλης Τιμοσίδης και Μάρκος Μπόλαρης, όχι όμως και ο υφυπουργός άθλησης και διατροφής Χρήστος Αηδόνης ο οποίος αντικαταστάθηκε από το στέλεχος της ΝΔ πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής της Θεσσαλονίκης- ψυχίατρο στο επάγγελμα- κ.Δ.Βαρτζόπουλο.
Πάντως ο υπουργός Υγείας έχει ήδη ετοιμάσει πρόγραμμα 100 ημερών μέχρι την ημέρα των εκλογών. Το πρόγραμμα - όπως σημειώνουν πηγές - είναι ιδιαιτέρως σκληρό τόσο σε σχέση με τους εργαζόμενους στο σύστημα όσο και σε σχέση με τους ασθενείς καθώς περιλαμβάνει περικοπές κάθε είδους.
Συγκεκριμένα περιλαμβάνει νέες περικοπές στις τιμές των φαρμάκων, αλλαγές στο επάγγελμα του φαρμακοποιού, εφεδρείες σε διοικητικούς υπαλλήλους νοσοκομείων αλλά και «ψαλιδίσματα» στις παροχές των ασφαλισμένων μέσω του ΕΟΠΥΥ.

Από  www.iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας σεβόμενοι τον εαυτό σας και τους άλλους.