Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                           ΚΙΛΚΙΣ 25/02/2013
ΓΕΝ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ                                           
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Γεν Νοσοκομείου Κιλκίς ομόφωνα καταδικάζει οποιαδήποτε πράξη χρηματισμού και θεωρεί απερίφραστα το χρηματισμό ως κοινωνικό έγκλημα Ιδιαίτερα σήμερα, που η κοινωνία βιώνει βαθειά ανθρωπιστική κρίση, σκέψεις για τέτοιου είδους παράνομες και αντικοινωνικές δραστηριότητες θα οδηγήσουν σε πλήρη απαξίωση τα Νοσοκομεία και τους εργαζόμενους στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας.

Αυτό που χρειάζεται το ΕΣΥ είναι η ενίσχυσή του σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό, η στήριξη του εισοδήματος των γιατρών και των εργαζομένων που έχει πληγεί βάναυσα από τα μνημονικά μέτρα, ώστε κανείς πολίτης  να μην  χρηματίζει γιατρούς και εργαζόμενους, για υπηρεσίες που εκείνοι οφείλουν να παρέχουν δωρεάν.Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο Γεν. Νοσοκομείο Κιλκίς καλεί  όλους τους πολίτες να καταγγείλουν κάθε ανάλογη πράξη χρηματισμού και δωροδοκίας στο ΕΣΥ, στην Διοίκηση του Νοσοκομείου καθώς και στα αρμόδια διοικητικά όργανα.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                                                 ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας σεβόμενοι τον εαυτό σας και τους άλλους.