Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων για το Νοσοκομείο Κ.Υ. Γουμένισσας

Συμπαράσταση απο το Σωματείο Εργαζομένων Γεν. Νοσοκομείου Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 στις 10 το πρωί, κινητοποίηση του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κ.Υ. Γουμένισσας. Αντιπροσωπεία από το Σωματείο Εργαζομένων του Γεν. Νοσοκομείο Κιλκίς έλαβε μέρος στη συγκέντρωση εκφράζοντας την πλήρη στήριξη και συμπαράσταση στον κοινό αγώνα των εργαζομένων στο χώρο της Υγείας για την αποτροπή της υποβάθμισης και απαξίωσης των δομών    Υγείας.
  Βασικό αίτημα της κινητοποίησης, ήταν να σταματήσει η υποβάθμιση του Νοσοκομείου Γουμένισσας οδηγώντας το σε αργό θάνατο και την κατάργηση του.


Την τραγική κατάσταση, στην οποία έχει έλθει το Νοσοκομείο με ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, με επισφαλή προγράμματα εφημέρευσης, περιέγραψε ο κος Ξενοφώντας Παπαλέξης, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου. Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας κος Ιωάννης Αλίρης, ανέφερε στη δήλωση του ότι για τους κατοίκους του πρώην Δήμου Γουμένισσας, που έχουν δει τη Γουμένισσα να απογυμνώνεται από όλες σχεδόν τις υπηρεσίες της, μία είναι η απάντηση στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης:
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ την  κατάργηση του Νοσοκομείου μας. Φτάνει πια με την ερημοποίηση του τόπου μας. Οι εργαζόμενοι είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία, μέσα από κεντρικούς δρόμους της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα. Δημόσια δωρεάν υγεία για όλους.
Χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας και να διευρυνθεί. Μας αφορά όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας σεβόμενοι τον εαυτό σας και τους άλλους.