Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Δήλωση – βόμβα Γεωργιάδη στη Βουλή: Σε κάθε νομό θα υπάρχει μόνο ένα μεγάλο νοσοκομείο

Δήλωση – βόμβα του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή: Σε κάθε νομό της Ελλάδας θα υπάρχει μόνο ένα μεγάλο νοσοκομείο..............
Τη δήλωση αυτή έκανε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Καστοριάς του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς-Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου Ευάγγελου Διαμαντόπουλου.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας για το δεύτερο κύμα κινητικότητας των εργαζομένων της υγεάις, αυτή τη φορά στην επαρχία, είπε χαρακτηριστικά ότι « έχουμε πει βεβαίως ότι θα υπάρξει και η δεύτερη φάση της κινητικότητας στην επαρχία, αλλά ένα μεγάλο νοσοκομείο σε κάθε Νομό θα υπάρχει», ενώ σχετικά με τη φημολογία που υπάρχει για τη μετατροπή του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς σε Κέντρο Υγείας, απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.


Μετά από τη δήλωση αυτή, η Αγωνιστική Παρέμβαση του Νοσοκομείου της Πρέβεζας, αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: Επιβεβαιώνεται το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας -κινητικότητας υγειονομικών μέσα από καταργήσεις νοσοκομείων της περιφέρειας. Τα νοσοκομεία που σε πρώτη φάση θα καταργηθούν θα είναι όσα είναι διπλά σε διάφορους νομούς της χώρας(εννοείται τα μικρότερα σε κάθε νομό). Δηλαδή σε κάθε νομό θα παραμείνει ένα νοσοκομείο.(Πηγή:iatroi.eu ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας σεβόμενοι τον εαυτό σας και τους άλλους.